joi, 27 noiembrie 2008

Forumurile....cool...

E cool sa ai blog,bine,e si foarte usor,dar e si cool(va rog)
Insa de la blog se face o trecere usoara catre asa numitul...forum.Mda,va puteti imagina care sunt primele ganduri...Un forum maaaare...cu peste 4.000.000 de useri,cu peste 1.000 de topicuri active si o gramada de posturi.Tentant,nu?
Eh,m-am gandit si la un tutorial,dar cum ideea cu tutorialul era deja imprumutata trebuia sa sar si eu cu versiunea mea de comentare :D ...
So,in primul rand daca ai in minte sa-ti faci un forum trebuie sa ai macar o vaga idee despre subiectul dezbatut... mda,cam complicat...
Ok,acum mergi pe mess,fa o lista cu cele mai bune 40 de prietene ale tale,ele o sa ajunga moderatori pe forum...mai pe intelesul tau,tu esti administratorul bo$$-ul.Si REGULA DE HAUR,trebuie sa fie numai FETE!!!!...baietii nu au acces :P....
Treci si fa o gramada de subiecte tari,printre care nu uita...nu trebuie sa lipseasca urmatoarele categorii:Muzica(muzik),Filme(desene animate),Cafeneaua(adica mai tot forumul,dar anyway),Oracole(mda...o gramada de intrebari tari de genul "Ai vreun iubit ;;) ;)) ?" si neaparat celebrele amintiri ca doar pentru amintiri iti faci oracol),Forum Game(ca doar ele fac toti banii),Dezbateri(nu va speriati,nu se discuta despre nemurirea sufletului si despre disparitia padurilor tropicale,o sa se discute despre "Oja rosie sau roz deschis?")
Ok...acum ca ti-ai facut si forum(gratis,normal) astepti sa se posteze...si astepti...si astepti...si astepti.Si pana la oram te gandesti sa bagi si un regulament cu reguli de genul:
1.Nu injurati.
2.Nu va jigniti
3.Nu va adresati cuvinte urate.
4.Nu va certati.
(nu prea sti cam ce e spam-ul asa va preferi sa nu aduci vorba de el)

Cum nu ai un forum pe un subiect anume,nu prea poti avea membrii si din alte parti asa ca te apuci sa trimiti mass-uri insa nu primesti decat ignore-uri.Le faci conturi tuturor colegelor de clasa apoi incerci sa-i explici bunicii avantajele postarii pe un forum.
Dupa 20 de minute ai cateva posturi.De la niste useri noi..care dupa ce au postat au inchis pagina si au uitat numele forumului si pe urma ti-au uitat id-ul.
Dupa ceva timp in care ai vazut ca nu a raspuns nimeni...inchizi si tu pagina...si faza tare,ai uitat si tu numele forumului.Ca sa nu pari mai idiot decat esti dai un mass si intrebi cum se numea forumul,dar nu primesti decat ignore.
So,iti faci altul... :D


Si nu e nimic comic,e din pacate doar adevarul

Un comentariu: