sâmbătă, 22 noiembrie 2008

Ce si cum....

E cool sa-ti faci blog...stiu ca poate vrei si tu un blog.Deja te vad cum salivezi dupa unul.Nici nu stii ce tare este sa ai blog.Sa primesti comentarii cool de genul "Ce cool e..." .Nici nu ai idee ce cool este.Deci,te-ai lamurit ca e cool.Dar hai sa iti prezint niste pasi cool pentru blog ca blogul tau sa fie cu adevarat cool.

1.Dupa ce ti-ai facut blog,trebuie personalizat ca...doar il vede toata lumea.Ai nevoie de un avatar cu poza ta(obligatoriu cu poza ta)

2.Dupa ce ai reusit si avatarul trebuie sa te odihnesti.Bea putina apa,mananca ceva,fa un dus.Stiu ca esti extenuat/a dar ,riscurile meseriei

3.Nu-ti mai place titlul blogului.Mda,trebuie schimbat.De ce nu-ti pui id-ul de mess???Sau ceva de genul crazy_alexxxutza sau frumusik_love_U .Mda,astea sunt fostele tale id-uri,nu se potrivesc ca si nume de blog.Incearca ceva de genul "Love my blog :x :x :x :x" .Mda,mult mai bine.

4.Gata,ce este cel mai greu a trecut.Acum ai si avatar ai si un nume tare.Acum ai nevoie de ceva texte.Asa ca scrii si tu acolo niste tampenii,eventual te descrii sa stie lumea ce si cum.

5.Gata,acum ai scris tot ce ti-a trecut prin cap si dai "postare" .Apoi inchizi pagina si peste 2 minute o redeschizi in speranta ca cineva sa-ti fi lasat si tie un comment.Dar nu a facut-o...

6.Trebuie sa schimbi foaia,nu se mai poate.Au trecut 6 minute fara un comment.trebuie sa-ti faci blog-ul popular.Asa ca dai un mass cu URL-ul blog-ului.Nici asta nu merge.

7.Neuronul tau a gasit o cale logica.Te apuci sa comentezi alte blog-uri.Cam mult spus comentezi.Fa un mesaj de genul "Sooper tare...E Sooper...Treci si pe la mine si da-mi un comment plz plz plz plz"

8.Din pacate acest comment a aparut pe blogul unor rockeri sau pe paginile unor persoane cat de cat inteligente.Iar blogul tau este votat cu 1 si mai primesti si mesaje cu injuraturi in comment-uri.

9.Vezi asta ca pe un troll.Vrei sa-i denunti pe acele persoane,dar administratorul este din Anglia iar tu nu stii engleza,iar Google Translator nu merge asa ca renunti.

10.Cum te-ai simtit jignit de acele note,le intorci si tu si votezi atat blogul respectivului cat si pe cele ale prietenilor respectivului.

11.Acestia te injura si iti mai si trimit virusi...

12.Te enervezi asa de tare ca te deconectezi....

So,pe cat pariem ca asa o sa fie ;;) ?

3 comentarii:

  1. Mai sunt desigur si unii bloggeri care scriu articole interesante, ca al tau, si care primesc comentarii de la oameni carora le-a placut sincer ce ai scris tu!
    Felicitari, andera!
    A fost amuzant articolul tau! Chiar mi-a placut!

    RăspundețiȘtergere
  2. Oh, sa nu uit...
    Sunt Flaw aka Cedik :P

    RăspundețiȘtergere
  3. ;))=)) super comica treaba asta :) imi place , keep going :>

    RăspundețiȘtergere